اخباربرگزیدهاقتصاددارویی، آرایشی و بهداشتیشرکتهاصنعت و معدنصنعت ومعدنکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذایی

احیای کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف

به همت متخصصان داخلی و پیگیری تاپیکو و حمایت شستا، کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف با تولید اسیدسیتریک گرید دارویی و غذایی احیا و دانش فنی آن برای نخستین بار در کشور بومی شد.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولید آنلاین)، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی از شرکت های تابعه تاپیکو توانست مجتمع تولیدی اسید سیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف احیا و پودر کریستالی اسید سیتریک با گرید دارویی و غذایی و خلوص بالای ۹۹/۵ درصد را به صورت آزمایشی با ظرفیت اسمی در این مجموعه تولید کند.

مدیر عامل تاپیکو با اشاره به ارزش افزوده بالای این محصول و کاربرد گسترده در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی و صنعتی اظهار داشت: احیای مجدد این مجموعه علی رغم وجود تحریم و قطع همکاری شرکت سازنده اروپایی و نبود تکنولوژی ساخت در داخل، دستاوردی بسیار بزرگ از حیث امنیت غذایی و دارویی در کشور است که با حمایت های شستا اتفاق افتاد.

بابک افقهی با اعلام اینکه تولید مستمر با ظرفیت اسمی ۱۲ هزار تن در سال در دستور کار است و به زودی عملیاتی میشود، گفت: با استمرار تولید، این مجموعه به یکی از مهمترین شرکت های صنعتی ایران تبدیل خواهد شد و به چرخه اشتغال منطقه، اقتصاد و ارز آوری کشور کمک خواهد کرد.

‌گفتنی است این کارخانه با سرمایه گذاری حدود ۱۰۰ میلیون یورویی در سال ۸۵ به بهره برداری رسید و به عنوان تنها تولیدکننده اسیدسیتریک در زمان خود می توانست علاوه بر تأمین نیاز داخل، بُعد صادراتی هم داشته باشد که به دلیل واردات بی رویه اسیدسیتریک از سال ۸۹ ورشکست و تعطیل شد./پایگاه اطلاع رسانی تاپیکو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا