تدبیر هوشمندانه فولاد مبارکه برای حل چالش انرژی
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: پیش بینی میشود که فولاد مبارکه طی ۲ سال آینده بتواند در تمامی چالشها در حوزه انرژی فائق آید.
به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)، محمد یاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان چالش انرژی را یکی از اساسیترین چالشهای صنعت فولاد عنوان کرد و گفت: عمدتا برنامهریزی و راهکارهای بلندمدتی را باید برای عبور از این چالش متصور شد، اما در کوتاه مدت میتوان با ارائه راهکارهای مقطعی اعم از ذخیرهسازی مواد اولیه، مدیریت بهینه در تعمیرات و برنامههای تولید تا حدودی به کاهش کمبودها کمک کرد.
تدبیر هوشمندانه فولاد مبارکه برای حل چالش انرژی
وی با بیان اینکه رفع ناترازی انرژی با برنامهریزی بلندمدت صورت میگیرد، افزود: در ۲ سال اخیر، توانستیم در زمانی که با محدودیت انرژی مواجه نیستیم حداقل رکورد تولید ممکن را حفظ کنیم.
طیب نیا با تاکید بر اینکه در حوزه برق سرمایهگذاریهای خوبی صورت گرفته است، افزود: با احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی تا حدودی از کمبود برق جلوگیری شد، همچنین در حوزه میادین گازی مطالعات خوبی انجام گرفته است که در آستانه انعقاد قرارداد هستیم و در حوزه آب هم به عنوان یکی از نیازهای اساسی صنعت فولاد و به منظور جمع آوری پساب شهرهای اطراف و باز چرخانی پساب صنعتی و انتقال آب دریا سرمایه گذاریهای خوبی صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان اظهار کرد: پیش بینی می شود که فولاد مبارکه طی ۲ سال آینده بتواند در کلیه چالشها در حوزه انرژی فائق آید. اگر همه برنامهها محقق شود ما در فولاد مبارکه شاهد یک زنجیره متوازنی خواهیم بود که چالشهای کمتری را نسبت به سایر صنایع خواهد داشت.
درآمدهای پیشبینی شده محقق شد
طیب نیا در خصوص میزان درآمد حاصل از صادرات این شرکت در ۷ ماهه ابتدای سال نیز گفت: علیرغم چالشهایی که در نیمه اول سال جاری بود، خوشبختانه بودجه پیشبینی شده هم در حوزه درآمدها و هم تولید محقق شد و با توجه به اینکه محدودیتهای انرژی نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است، توانستیم برنامه تولیدی بیشتری را محقق سازیم.
وی اظهار کرد: به جز محصول نورد سرد که یک برنامه تعمیرات اساسی است و توقف ماهیانه را برای آن پیش بینی کرده بودیم، این توقف به یک تا دو هفته کاهش پیدا کرد و در ۷ ماهه امسال نیز توانستیم شاهد افزایش تولید باشیم. البته در این زمینه نیز خوشبختانه برنامهها محقق شد اما نسبت به سال گذشته کاهش اندکی را شاهد بودیم و امیدواریم تا پایان سال جاری، همچون سالهای گذشته در تولیداتمان رکود داشته باشیم./ایلنا