دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران مطرح کرد: آمادگی مجمع برای تدوین سیاست صنعتی طی ۳ماه+ویدئو
حمیدرضا غزنوی میگوید: کشورهای صنعتی که به رشد اقتصادی رسیدهاند قطعا به کل زنجیره ارزش توجه کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولید آنلاین)، در نشست خبری مطالبات پیشرانهای اقتصادی از رئیس جمهوری منتخب، مواردی مانند اصلاح نظام بانکی، کنترل هزینه و بودجه، چالشهای تحقق وعدهها، حذف قیمتگذاری دستوری و … مورد بحث قرار گرفت.
حمیدرضا غزنوی در این نشست خبری اظهار داشت: آمادگی داریم در راستای سیاستهای حوزه صنعت و بر اساس مطالعات راهبردی بسته سیاست صنعتی را تدوین کنیم، به شرط آنکه دولت جدید این سیاست را مورد توجه قرار دهد و اجرا کند.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران ادامه داد: رصد پایش برنامههای دولت و مجلس در حوزه کارآفرینی و صنعت را از طریق این مجمع دنبال میکنیم تا با کمک یکدیگر به سمت ارتقای صنعت و رشد کارآفرینی قدم برداریم.
وی با اشاره به برگزاری نشست کارآفرینان با مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب، گفت: زمانی که وی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود با کارآفرینان دیدار کرد و ضمن شنیدن نقطه نظرات کارآفرینان، به بیان برنامهها خود در این حوزه پرداخت امیدواریم که بر اجرای وعدههای خود مصمم باشد.
غزنوی تاکید کرد: با انتخاب پزشکیان امید بیشتری برای توسعه فعالیتها از سوی کارآفرینان ایجاد شده است. از آنجایی که کارآفرینان به دنبال جهش و توسعه هستند این احساس امنیت در آنها و آمادگی برای توسعه سرمایهگذاریها و تنوع محصولات ایجاد شده است.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران خاطرنشان کرد: اعضای مجمع کارآفرینان ایران که موسسان و مدیران مهمترین بنگاههای تولیدی بخش خصوصی کشور هستند آمادگی خود را برای همکاری صمیمانه با دولت جدید اعلام میکنند و آمادهاند هر آنچه در اختیار دارند برای توسعه و آبادانی کشور صرف کنند تا با مشارکت یکدیگر شاهد ارتقای بخش تولید و اقتصاد کشور باشیم.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه در دوره جدید ریاست جمهوری انتظاراتی شکل گرفته است، گفت: به دنبال ایجاد همکاریهای جدید هستیم؛ کارآفرینان به دنبال تغییر و تحول هستند تا در حوزه صنعت آن چیزی که در دنیا هست را ارایه کرده و مسیر توسعهای و صنعتی را ترسیم کنند.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران، درباره حوزه سیاستهای صنعتی عنوان کرد: در این حوزه هیچ اقدامی صورت نگرفته است. با توجه به آغاز دوره جدید ریاست جمهوری انتظارات جدیدی شکل گرفته است. بنابراین رسانهها، مجمع کارآفرینان، انجمنها و … باید با یکدیگر برای حوزه سیاست صنعتی تلاش کنند.
غزنوی درباره ارتباط رشد اقتصادی با تشکیل صنایع اظهار کرد: رشد اقتصادی تابع تشکیل صنایع است. بدون تشکیل صنایع، رشد اقتصادی هم اتفاق نمیافتد. دهه ۴۰ تا ۸۰، از نظر ثبات اقتصادی و پیشرفت اقتصادی، بهترین دوره اقتصادی برای ایران محسوب میشد. چراکه در طول این دههها کارخانههای زیادی از جمله کفش ملی، میهن، ارج، آزمایش و … وارد چرخه صنعتی ایران شدند. این مسیر همان مسیری است که بسیاری از کشورها برای صنعتی شدن طی کردهاند. حال باید دید چه سیاستهایی باعث رشد اقتصادی در دهه ۴۰ تا ۸۰ و چه سیاستهایی سبب روند نزولی اقتصاد در دهههای اخیر شده است؟ بنابراین دولت چهاردهم و اقتصاد ایران چارهای جز برگشت به دهههای گذشته ندارند.
وی گفت: ایران امروز از سرانه تولید صنعتی از چین عقب است، این در حالی است که ایران میتوانست به کشوری با تولید صنعتی تبدیل شده و در جهان صاحب قدرت باشد، اکنون چین با رشد بسیاری در این زمینه ورود کرده است، اما در مقابل کشورهایی از جمله آلمان و آمریکا در تجارت دنیا عمدتاً رو به افول هستند.
حمیدرضا غزنوی در پایان ابراز داشت: سیاستهای ثبات ساز اقتصادی باعث شده تا رتبه کشورها ارتقا پیدا کند؛ از این رو باید بر روی سیاستهای ثبات ساز اقتصادی برنامهریزی کنیم تا شاهد شکوفایی اقتصاد باشیم.