اخباربرگزیدهاستان هااقتصاداقتصاد و تجارتانرژیاهم اخباربازارتجارتتولید+شرکتهاصنعت و معدنصنعت ومعدننمایشگاه هانمایشگاه و رویدادتجاریهمایش و نمایشگاهویدئوچند رسانه ایگفتگو و مصاحبه

عضو هیئت مدیره شرکت تامین انرژی برق ایرانیان در گفتگو با تولید و اقتصاد مطرح کرد: لزوم افزایش بهره مندی از انرژی تجدیدپذیر در کشور+ویدئو

احسان حبیبی می‌گوید: ناترازی عمده برق در کشور، توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر را بیشتر می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)، احسان حبیبی عضو هیئت مدیره شرکت تامین انرژی برق ایرانیان (تابان) در خصوص فعالیت این مجموعه به خبرنگار ما گفت: شرکت تابان در سال ۱۳۹۵ به عنوان اولین تامین کننده و تولیدکننده پنل‌های خورشیدی کشور در شهر شیراز احداث شد.

حبیبی با بیان اینکه کارخانه تابان با ظرفیت ۲۴۰ مگاوات در سال پنل‌های خورشیدی با تکنولوژی پرک با راندمان ۲۰درصد تولید می‌کند، افزود: در حال حاضر این شرکت چهار نیروگاه ده مگاواتی در استان‌های فارس و کرمان دارد که احداث خط تولید جدید با ظرفیت ۱۲۰۰ مگاوات با تکنولوژی روز تاپکان در محل این کارخانه‌ها در دستور کار است.

عضو هیئت مدیره شرکت تامین انرژی برق ایرانیان با بیان اینکه تولیدات مجموعه به عنوان آخرین زنجیره سیلیکونی به حساب می‌آید و گردش و تامین مالی در این کسب و کار بسیار حائز اهمیت است، گفت: تسهیلات بانکی و ارائه مشوق‌های مالی جزو اولویت اول شرکت تابان در زمینه تامین و تولید می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: احداث نیروگاه‌ها به عنوان یکی از طرح‌های سرمایه گذاری نیاز به تسهیلات با مکانیزم درست دارد زیرا ایجاد طرح‌ها و مدل‌های تامین مالی در حوزه تسهیلات، کمک شایانی به توسعه تولید نیروگاه خورشیدی خواهد داشت.

حبیبی با بیان اینکه دولت برای رفع ناترازی، واردات و حمایت از تولیدکنندگان را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: حمایت از تولیدکنندگان برای رفع این ناترازی هم در زمینه تولید و هم در زمینه ارزیابی کیفیت موثر خواهد بود.

وی اظهار کرد: واردات محصولات با استاندارد بالا جهت تولید محصولات با کیفیت و افزایش راندمان، سرمایه گذاری بر روی نیروگاه‌های خورشیدی را افزایش می‌دهد در این راستا شرکت تابان با همکاری پژوهشکده استاندارد اقدام به تدوین دستورالعمل جامع تست تجهیزات نیروگاه های خورشیدی و تجهیز ازمایشگاه جامع استاندارد نموده است.

احسان حبیبی در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰درصد از برق دنیا از طریق انرژی تجدیدپذیر تامین می‌شود که این آمار در سال ۲۰۴۰ به ۵۰درصد خواهد رسید، گفت: کشور ایران فاصله معناداری با این آمار دارد و ایجاد اتاق فکر برای تولید بخش عمده‌ای از برق کشور از طریق انرژی تجدیدپذیر از الویت‌ها است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا