محصولات فیبورد؛ شاه کلید تحقق رده بندی انرژی در ساختمان ها
گروه صنعتی فیبو در سال ۱۴۰۲ تاسیس شد که در زمینه تولید ورق های نسوز،ضد رطوبت، عایق صدا، قابل بازیافت و ضد قارچ و کپک با نام تجاری «فیبورد» فعالیت می کند.
به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)، از ورق های این شرکت که دارای ابعاد ۱.۲۲ در ۲.۴۴ هستند، مشتقاتی دیگری همچون ساندویچ پانل (FSP)، ورق های وکیوم CNC و همچنین ورق های با طرح روکش لمنیت و پرینت شده تولید می شود که در صنعت ساختمان قابلیت کاربرد بعنوان روکش دیوار، سقف و کف کاذب، دیوارهای جداکننده داخلی، نمای ساختمان و همچنین در صنعت دکوراسیون داخلی را دارند.
اخیرا در رسانه ها، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده ۴ تصویب نامه ضوابط صرفه جویی انرژی در ساختمانها خبر داد و گفته بود که با ابلاغ این دستورالعمل، تعیین رده انرژی ساختمانها و درج آن در گواهی پایان کار الزامی است.
بر اساس ماده ۴ این تصویبنامه، ارائه گواهی پایان کار به ساختمانهای جدیدالاحداث از ابتدای سال ۱۴۰۲ منوط به رعایت مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان است.
در همین راستا دکتر کامبیز یوسفی رئیس هیات مدیره گروه صنعتی فیبو، معتقد است که سالیان متمادی است که متخصصان حوزه انرژی، صنعت ساختمان و صنایع جانبی حوزه معماری و مسکن منتظر چنین مصوبه ای بودند.
وی افزود: ایران در زمینه صنعت ساختمان با اتکا به توان متخصصان بسیار زبردست و ماهر حوزه های ساخت، معماری، سازه و محاسبات از سایر کشورهای دنیا چیزی کم ندارد اما آنچه که گاهی مسیر پیشرفت کشورمان را از بسیاری از فعالیت هالی بین المللی عقب می اندازد، نبود چنین مصوباتی است زیرا مساله مهمی چون لزوم کاهش انرژی، هوشمندسازی ساختمان، پایین آوردن هزینه تمام شده و همچنین کاهش هزینه های بهره برداری پس از تحویل ساختمان ها و همه حوزه های ابنیه مستلزم نگاه و اقدام جدی از سوی مراجع ذیربط است که مصوبه اخیر می تواند در این راستا بسیار موثر باشد.
رئیس هیات مدیره گروه صنعتی فیبو با قدردانی از همه دست اندرکاران تصویب مصوبه یاد شده، اظهار داشت: امیدوارم هرچه زودتر شاهد ابلاغ نهایی آن از سوی وزارت راه و شهرسازی به نظام های مهندسی و در مراحل بعدی، اعمال آن در اجراها باشیم. از طرفی امیدوارم که همه همکاران در حوزه صنعت ساختمان، اجرای این مصوبه را جدی بگیرند و در حوزه نظارت هم اجرای آن به صورت جدی مدنظر باشد تا شاید پس از گذشت چند نسل، شاهد کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها و هزینه تمام شده ساخت و ساز مانند همه کشورهای پیشرفته دنیا باشیم و همه ایرانیان دارای سقفی بالای سر خود باشند.
دکتر یوسفی در خصوص متریال تولیدی گروه صنعتی فیبو (www.fiboiran.com) که خاصیت مهم Saving Energy را دارند و در راستای مصوبه اخیر وزارت راه و شهرسازی هم می توانند به ساخت ابنیه دارای شاخص رده بندی انرژی کمک شایانی کنند، اظهار کرد: انگیزه ما در تولید چنین محصولاتی در ایران به سال ۲۰۱۷ و دوران قبل از کرونا باز می گردد و به دفعات در مصاحبه ها هم صادقانه بیان کردم که سالیان متمادی در حوزه تحقیقات و آزمایش های مختلف برای رسیدن به چنین محصولاتی، وقت و انرژی گذاشتیم و خدا را شکر می کنیم که فیبو اکنون صاحب دانش فنی تولید ورق هایی با خواص ۲۱ گانه است که از جمله این خاصیت ها می توان به صد در صد نسوز بودن (قابل توجه مدیران سازمان آتش نشانی) به دلیل اینکه کاملا از مواد معدنی و خاک تولید می شود، به شدت دوستدار محیط زیست و بدون مواد آلی، کاملا آنتی باکتریال و ویروس است و چنانچه با اپیدمی های دیگری از جنس کرونا مواجه شویم، ویروس بیشتر از ۲۰ دقیقه روی ورق ها باقی نمی ماند، خاصیت آب گریزی و ضد رطوبت و کپک برای کاربرد در سقف ها، دیوارها (ساندویچ پانل ها)، کف و حتی نمای ساختمان ها می توان اشاره کرد.
وی افزود: علاوه بر کاربرد در صنعت ساختمان و ابنیه، محصولات تولیدی گروه صنعتی فیبو امکان کاربرد در حوزه دکوراسیون داخلی با فرمولی متفاوت و مقاوم تر را هم دارند و می توان در ساخت انواع کابینت، میز، کتابخانه و سایر مشتقات از این جنس در فضاهای ساختمانی از آنها استفاده کرد.
دکتر یوسفی تاکید کرد: همه محصولات تولیدی گروه صنعتی فیبو با برند فیبورد تولید می شوند و ما ایمان داریم که همه محصولات خانواده فیبورد با توجه به مزایا، خواص و ارزش هایی که دارند، آینده صنعت ساختمان را متحول خواهند کرد و همانند کارکردی که آهن و بتن در ۱۵۰ سال پیش ایجاد کردند و منجر به توسعه تمدنی شدند، به زودی متریال تولیدی گروه صنعتی فیبو در انواع مختلف خود نیز چنین انقلاب شگرفی را در صنعت ساختمان سازی و برای نسل آینده خلق می کند.
رئیس هیات مدیره گروه صنعتی فیبو با یادآوری مصوبه اخیر وزارت راه و شهرسازی در خصوص الزام سازندگان به ساخت ابنیه دارای رده بندی انرژی و کارکردی که متریال فیبورد در این راستا خواهد داشت، تاکید کرد: اگر در ساختمانی برای دیوارها، سقف، کف و حتی نما از این محصولات (ورق های خام، پرینت شده، FSP، ورق های لمنیت و CNC) استفاده شود، نشت انرژی آن ساختمان به کمتر از یک دهم کاهش می یابد که محاسبات انرژی عدد بسیار چشمگیری به شمار می آید.
وی ادامه داد: هم اکنون از کشورهایی چون عراق، عمان، امارات متحده عربی و… به حدی از محصولات تولیدی گروه استقبال شده است که گاهی در تولید با کمبود تامین و پاسخگویی به نیازهای مشتریان مواجه می شویم.
دکتر یوسفی اظهار کرد: در ایران هم کمتر از یک ماه است که محصولات خود را عرضه کردیم و در همین مدت افزون بر ۱۰ پروژه مسکونی یا صنعتی از ما درخواست متریال داشتند که استقبال بسیار خوبی به شمار می آید و هرجا که این محصولات را معرفی می کنیم فارغ از نوع کاربری (مسکونی، صنعتی یا تجاری) با استقبال مهندسانی که به علم روز اشراف دارند و تمایل دارند که برای انسان ها سکونتگاهی بسازند، مواجه شده است زیرا آنها برای مصرف کننده نهایی با احساس مسئولیت و با تمرکز بر مزایا و خواص متریال تولیدی فیبو، محصولات ما را پیشنهاد می دهند.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا کاربرد این محصولات در صنعت ساختمان، سبب افزایش هزینه های ساخت نمی شود، اظهار کرد: به هیچ عنوان افزایش هزینه ای در پی نخواهد داشت زیرا در کار تولیدی و در تدوین طرح و بیزنس پلن ها، حتما بر رقبا و محصولات کنونی که قصد تولید انواع جایگزین وجود دارد، تمرکز می شود و گروه صنعتی فیبو از سال ۲۰۱۷ تاکنون در طرح و برنامه های تحقیقاتی و مطالعاتی خود به این نکته توجه داشت و دائما هم در حال رصد بازار هستیم و اکنون هم ایمان داریم که محصولات خانواده فیبورد، ارزش های مادی بسیار بالایی در پروژه های ساختمانی ایجاد و ذخیره مطمئنی از حیث نقدینگی برای سازندگان خلق می کند.
علاقمندان می توانند از طریق شماره تلفن های ۰۲۱۸۸۶۴۵۲۹۵_۹ یا مراجعه به صفحه رسمی گروه صنعتی فیبو در فضای مجازی به آدرس @fiboiran هم برای دریافت نمایندگی های فرانچایز و هم تامین محصولات کاربردی در صنعت ساختمان با گروه صنعتی فیبو در ارتباط باشند.