اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتبازارتجارتدارویی، آرایشی و بهداشتیشرکتهاصادرات و وارداتصادرات و وارداتصنعت و معدنصنعت ومعدن

مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا: توان رقابت با لوازم آرایشی خارجی را داریم

پژمان پورمحمدی گفت: 60 تا 70 درصد از لوازم آرایشی موجود در کشور قاچاق است که عموما این کالاها بی‌کیفیت بوده و بدون هیچ نظارتی و با نام برندهای خارجی معتبر وارد کشور می شوند که معمولا با قیمت‌های سرسام آور و برچسب اصالت کالا به فروش می‌رسند.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)، پژمان پورمحمدی مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا عنوان کرد: شرکت نگارین گستر کیمیا در سال ۸۱ فعالیت تولیدی خود را با تولید اسپری حالت دهنده موی سر با نام تجاری موتاک آغاز و در سال ۸۶ عمده‌ترین فعالیت خود را با نیروهای مجرب گسترش داد. محصولات آرایشی و بهداشتی این شرکت بر پایه گیاهی تولید می شود و در حال حاضر ۵۰ پرسنل در این شرکت مشغول به کار هستند.

وی اظهار کرد: ۷۰ نوع محصول آرایش و بهداشتی، سالیانه به مقدار قابل توجهی در این شرکت تولید می شود. برخی این محصولات نیز ثبت اختراع دارند.

مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا در خصوص محصولات این شرکت گفت: خط یک این شرکت، محصولاتی همچون رژ لب مایع و جامد، لاک، کرم پودر و خط دوم آن کرم های تخصصی مانند ضد لک،‌ ضد آفتاب، دور چشم و کرم های عمومی، ژل مو، واکس مو، اسپری مو، محصولات عطری مانند ادکلن، عطر مو و… تولید می کند.

وی ادامه داد: ۷۰ تا ۸۰ درصد از مواد اولیه عمومی محصولات نگارین گستر کیمیا، خارجی بوده و ۳۰ تا ۲۰ درصد از مواد اولیه موثر آن داخلی است. در حال حاضر انحصاری بودن برخی مواد اولیه و نوسانات نرخ ارز، تولید را با چالش رو به رو کرده است.

پورمحمدی با بیان اینکه شرکت نگارین گستر کیمیا به دید دارو به محصولات خود نگاه می کند، اظهار کرد: خوشبختانه مصرف کنندگان رضایت کافی از محصولات گیاهی این شرکت داشته و این امر تشویقی برای ادامه فعالیت است.

شرکت نگارین گستر کیمیا صادرات محور است

وی در خصوص صادرات شرکت نگارین گستر کیمیا گفت: این شرکت به ۵ کشور شامل تاجیکستان، عراق، افغانستان، آذربایجان و بحرین صادرات دارد.در حال حاضر ‌بازار داخلی ده ها برابر بیشتر از تولید کشور، ظرفیت تولید دارد.

مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا، با انتقاد از بروکراسی اداری در تولید گفت: قیمت گذاری، ‌دسترسی به مواد اولیه و نوسانات نرخ ارز شرایط برای تولید دشوار کرده است. این در حالی است که انجمن های مرتبط می توانند با قدرتی که  دارند این شرایط را برای تولیدکنندگان هموار کنند.

پورمحمدی اظهار کرد: نوسانات نرخ ارز باعث شده نقدینگی کاهش و تولیدکنندگان نیازمند پشتوانه مالی باشند، این در حالی است که تسهیلات مناسب پرداخت نمی شود.

سازمان غذا و دارو فعالیت شرکت های تولیدکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی را محدود می‌کند

وی با انتقاد از عملکرد سازمان غذا و دارو عنوان کرد: این سازمان فعالیت شرکت ها را محدود می کند، به طور مثال اجازه درج عنوان ضد درد یا روشن کننده روی کرم ها را نمی دهند و یا نمی گذارند ماده موثر روی محصولات را درج کنیم. این امر تاثیر بسیاری روی فروش و سود شرکت می گذارد.

مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا با اشاره به پروسه طولانی اعطای پروانه از سوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: برخی مواقع پس از تحقیق و آزمایش به نتیجه می رسیم که باید یک محصول را نسبت به نیاز بازار تولید کنیم؛ اما روند طولانی اعطای پروانه باعث می شود رقبا بازار را اشباع کرده و محصول این شرکت به موقع به بازار نرسد.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو تمامی تولیدکنندگان لوازم آرایش و بهداشتی را ملزم کرده تا برای تک تک محصولات خود یک پروانه و اصلالت کالا دریافت کنند؛ قطعا این امر زمان بر و هزینه بر بوده و شرایط تولید را بیش از پیش سخت‌ می کند.

پورمحمدی معتقد است: سازمان غذا و دارو بیشترین مسئولیت در رشد شرکت های آرایشی و بهداشتی دارد و عملکرد نامناسب آنها باعث خستگی تولیدکنندگان و سختی در تولید می شود.

محصولاتی ایرانی برای مصرف کنندگان ایرانی مناسب تر است

وی با اشاره به سرب موجود در رژ لب های موجود در بازار گفت: سرب برای جامد بودن رژ لب نیاز است. اما میزان آن باید طبق استانداردهای بین المللی باشد. خوشبختانه محصولات این شرکت طبق استانداردهای جهانی تولید می شود.

مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا ادامه داد: خوشبختانه محصولات شرکت نگارین گستر کیمیا چون بر پایه گیاهی است متناسب با اقلیم ایران بوده و با پوست مردم ایران سازگار است.

پورمحمدی معتقد است: باید پذیرفت که محصولاتی که در ایران زیر نظر متخصصان  و طبق استانداردهای لازم تولید می شود، برای مصرف کنندگان ایرانی مناسب تر است.

مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا با اشاره به شعار سال جاری « تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» درخصوص حمایت از تولیدکنندگان گفت: به جرات می توان گفت اگر به معنای واقعی از شرکت‌های کوچک تا متوسط مانند شرکت نگارین گستر کیمیا حمایت شود، میزان اشتغالزایی حدود دوبرابر خواهد شد. این توانایی را داریم که حدود ۵۰ نفر پرسنل خود را ظرف مدت ۶ ماه به ۸۰ نفر برسانیم.

وی ادامه داد: این حمایت‌ها می‌تواند در قالب ارائه تسهیلات به تولید کنندگان باشد و یا وجود مرکزی که مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان را تامین کند تا ضمن تامین مواد اولیه، دست دلالان از عرضه آن به تولیدکنندگان کوتاه شود.

پورمحمدی با اشاره به بروکراسی اداری در اعطای پروانه گفت: در برخی موارد ارائه پروانه تولید یک محصول به میزانی زمانبر است که دیگر انگیزه‌ای برای تولید آن نمی‌ماند. درصورتی که می‌تواند این روند را به وسیله ثبت اینترنتی تسهیل کرد. همچنین تقاضا داریم قوانینی که برای تولیدکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی تصویب می شود با حضور یک تولیدکننده یا نماینده ای از تولیدکنندگان باشد که به مشکلات آنها آگاهی دارد.

وی معتقد است: اگر حمایت واقعی از تولید صورت گیرد اغلب مشکلات کشور حل خواهد شد. همچنین می‌توان از تحریم‌ها عبور و حتی آنها را بی اثر کرد. اگر خود تحریمی‌های داخلی را برداریم، می‌توان تولید، اشتغال و صادرات را افزایش داد. چرا که صنعت لوازم آرایشی کشور کیفیت و توان رقابت با لوازم آرایشی خارجی را دارد.

این فعال صنعت آرایشی اذعان کرد: مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد از لوازم آرایشی موجود در کشور قاچاق است که عموما این کالاها بی‌کیفیت بوده و بدون هیچ نظارتی و با نام برندهای خارجی معتبر وارد کشور می شوند که معمولا با قیمت‌های سرسام آور و برچسب اصالت کالا به فروش می‌رسند.

پژمان پورمحمدی همچنین در خصوص عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت نیز گفت: هیچ درختی در انبارها قطع نشده حتی با وجود اینکه در روزهای بارانی بسیار با مشکل مواجه می شویم. همچنین پساب ناشی از تولیدات تصفیه شده و در باغچه و فضای سبز شرکت استفاده می‌شود و افراد با استعداد در نقاط محروم را تحت پوشش قرار داده تا بتوانند با امکانات موجود رشد و استعدادهای خود را شکوفا کنند./ایلنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا