اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتانرژیاهم اخباربازارتجارتتولید دانش بنیانتولید+شرکتهاصادرات و وارداتصادرات و وارداتصنعت و معدنصنعت ومعدنعلم و فناورینمایشگاه هانمایشگاه و رویدادتجاریهمایش و نمایشگاهویدئوچند رسانه ایگفتگو و مصاحبه

مدیرفروش شرکت پادنا پلیمر در گفتگو با تولید و اقتصاد مطرح کرد: پتروشیمی در تامین مواد اولیه مرغوب صنعت پلیمر تلاش کند+ویدئو

فرشاد دبیری می‌گوید: به دلیل کیفیت نامرغوب محصولات پتروشیمی قاچاق مواد اولیه از چین، ژاپن و کره جنوبی انجام می‌شود که این چالش باید برطرف شود.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولید آنلاین)، مهندس فرشاد دبیری مدیر فروش شرکت پادنا پلیمر در هجدهمین نمایشگاه ایران پلاست در خصوص سابقه فعالیت این مجموعه به خبرنگار ما گفت: شرکت دانش بنیان پادنا پلیمر از سال ۸۶ در شهر قزوین فعالیت خود را آغاز کرد و تا امروز ۵ محصول دانش بنیان معرفی نموده است.

دبیری بیان کرد: از ابتدای فعالیت حدود پنجاه درصد هزینه‌ها برای واحد تحقیق و توسعه درنظر گرفته شده است زیرا علاوه بر فعالیت در بازار داخل، قصد صادرات محصولات تولیدی را نیز داشتیم.

وی در ادامه افزود: تمرکز ویژه در بخش تحقیق و توسعه با هدف صادرات محصولات با ارزش افزوده در صنایع پایین دستی پتروشیمی از فعالیت‌های شرکت پادنا پلیمر است که منجر به تکمیل سبد محصولات تخصصی نیز شده است.

مدیرفروش شرکت پادنا پلیمر گفت: برای ۶ صنعت اصلی خودرو، لوازم خانگی، ساختمانی، بسته بندی، الکترونیک و صنعت کشاورزی سبد گسترده ای از محصولات تخصصی به صورت کامپاند و مسترپچ متناسب با نیاز مشتری وجود دارد.

دبیری عنوان کرد: قابلیت ویژه شرکت پادنا پلیمر تولید محصول بر اساس نیاز مشتری از لحاظ استاندارد، خواص فیزیکی، ظاهری و مکانیکی است که به سبد محصولات نیز اضافه می‌شود.

وی تولید محصول با ویژگی خاص با توجه به نیاز مشتری برای صادرات را نیز از دیگر قابلیت‌های این شرکت برشمرد و افزود: با توسعه صادرات، کشورهای روسیه، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، هند و پاکستان اهداف صادراتی محصولات تخصصی بوده‌اند.

مدیرفروش شرکت پادنا پلیمر از کمبود مواد اولیه در صنعت پلیمر به عنوان چالش اصلی این صنعت نام برد و خاطرنشان کرد: دریافت مواد اولیه از پتروشیمی و به طریق بورس صورت می‌گیرد که هم از لحاظ پایه‌های تولیدی و هم از لحاظ حجم و ظرفیت عرضه با مشکل ره به رو هستیم.

دبیری ضمن بیان اینکه قاچاق از دیگر چالش‌های این صنعت است، گفت: حدود یک ماه پیش با همت اعضای انجمن کامپاند و مسترپچ ایران و همکاری گمرک اساسنامه‌ای در جهت جلوگیری از صادرات مواد خام تدوین گردید.

وی اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان به دلیل صرف هزینه و انرژی و به کارگیری نیروهای متخصص در تولید محصولات با ارزش افزوده انتظار حمایت مالی، ایجاد روابط بین المللی به جهت صادرات، سهولت در انتقال پول و تامین مواد اولیه با کیفیت از پتروشیمی را دارند.

فرشاد دبیری از تغییر در زمان برگزاری نمایشگاه به دلیل تداخل با برنامه‌های بازدید انتقاد و عنوان کرد: بازدیدهای گروهی برای دانشجویان با هدف ارتباط دانشگاه با صنعت برگزار گردید که بسیار کار خوبی است و شرکت پادنا پلیمر نیز دو تور بازدید برای جذب نیروهای متخصص در آینده برگزار نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا