مجله کارآفرینی و صنعت غذاکشاورزی و صنایع غذایی
آرشیو مجله کارآفرینی و صنعت غذا شماره ۱۱۵ منتشر شد + فایل مجله
مجله کارآفرینی و صنعت غذا مرداد ماه ۱۳۹۸ شماره ۱۱۵ منتشر شد.
در این شماره می خوانیم :
- سرمقاله
- اخبار
- گفتگوی ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا با دکتر علیرضا رفیعی پور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور
- رئیس مجلس در بازدید از گروه صنعتی و پژوهشی زر: مرتضی سلطانی یک پدیده است
- آقای نامرئی زعفران!
- رئیس انجمن پروبیوتیک ایران مطرح کرد: نقش میکروبیوم فردی در پیشگیری و درمان بیمار یها
- عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی البرز: کونلون چین ۱۷ درصد کارمزد از ما می خواهد
- چرا لبنیات گران شد؟
- شخصیت صنعت غذای سال ۹۷
- اخبار شرکتهای صنایع غذایی
- تاریخچه کوتاه و جالب از سوسیس و کالباس
- آمار تولید گوشت قرمز در کشور چقدر است ؟
- تسهیل روند صادرات به افغانستان زمینه ساز کاهش قیمت تمام شده کالا
- فرصت های تجاری ایران با قطر
- صادرات آ بنبات با ارز دولتی، سودجویی به نام مردم است
- واحدهای تولیدی نباید به بنگا ههای جمع آوری مالیات تبدیل شوند
- چرا از کیفیت نان کم می شود؟
- اخبار صنایع غذایی جهان
- اخبار
- اخبار تغذیه
- ما هم شکر دولتی می گیریم
- به تجربه دنیا در حوزه تراریخته ها باید احترام گذاشت و باید مستندات مدارک و شواهد علمی معتبر جهانی را در این حوزه بپذیریم
- نقش روغن سویا در ابتلا به بیمار یهای قلبی و سرطان
- فندق به عنوان مغزی مورد توجه صنایع شیرینی و شکلات
گفتنی است شماره ۱۱۶ این ماهنامه ویژه شهریور ماه منتشر شده است. علاقمندان جهت دریافت این ماهنامه به شماره ۰۲۱۲۶۳۱۷۴۸۸ تماس حاصل فرمایند.