رویدادی شیرین در برج میلاد تهران؛ نمایش محصولات متنوع “زر” در نمایشگاه طراحان و سازندگان کیک های تجسمی ایران
![](https://www.tolidvaeghtesad.ir/wp-content/uploads/2023/05/گروه-زر.png)
به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)، پنجمین دوره نمایشگاه و مسابقات طراحان و سازندگان کیکهای تجسمی ایران با مدیریت اتحادیه قنادان تهران از امروز آغاز شد و تا پنجم خرداد ادامه دارد.
گروه صنعتی پژوهشی زر با شرکتهای زیرمجموعه از جمله فرهیختگان زرنام و شرکت شیرینی و شکلات زرکام در این نمایشگاه حضور دارد تا جدیدترین محصولات و مواد اولیه ویژه صنف و صنعت قنادی شامل انواع شیرین کننده ها ، نشاسته ها ، مالتودکسترین ، شربت اینورت ، روغن ، شکلاتها و سسهای شکلات را به علاقه مندان معرفی کند.
از برنامه های گروه “زر” ، آموزش کیک کاراملی تر و موس نارگیلی با حضور مریم بخشی و آرش قاسمی از استادان مطرح کشور است که در روز پنج شنبه چهارم خرداد از ساعت ۱۵ تا ۳۰/۱۶ در سالن B غرفه گروه صنعتی پژوهشی “زر” ، برگزار می شود.
![](https://agrofoodnews.com/wp-content/uploads/2023/05/%D8%B2%D8%B1%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86.png)
مسابقات طراحان و سازندگان کیک های تجسمی به منظور شناسایی استعدادها و معرفی هنرمندان حوزه قنادی به صورت گسترده و متفاوت تر از دوره قبل برگزار می شود.
![](https://agrofoodnews.com/wp-content/uploads/2023/05/image-25.png)
![](https://agrofoodnews.com/wp-content/uploads/2023/05/image-26.png)
این مسابقات در بخشهای ساخت کیک های مجسمه ای ، کیک های مجلسی ، پخت کوکی ، کیک های تزئین شده با خامه و ساخت آثار حجمی و مجسمه های شکلاتی برگزار می شود و بخش شکلات نیز به مسابقات امسال اضافه شده است.
همچنین در کنار رقابت و نمایش آثار هنرمندان ، نمایشگاه کالاهای مواد اولیه قنادی و کیک سازی نیز برگزار می شود و آخرین دستاوردها در بخش ماشین آلات و مواد اولیه به نمایش گذاشته خواهد شد.
بازدید از این نمایشگاه رایگان و ساعت کار آن از ۹ تا ۱۸ است.