اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتتجارتتولید+صنعت و معدنصنعت ومعدنمجله کارآفرینی و صنعت غذاکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذایی
شماره ۱۷۱ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولید و اقتصاد)، در این شماره می خوانیم:
- سرمقاله – نقش نمایندگان مجلس در حمایت از تولید و صنعت
- دکتر فرهاد سحرخیز، رئیس هیئت مدیره گروه سحرخیز، شخصیـت سال صنعت غذا در سال ۱۴۰۲ شد
- مجید راهب، محمداسماعیل قدس و رسول بیوک نشان امین الضرب دریافت کردند
- رئیس هیئت مدیره شرکت سبزی ایران(سبزان): چشمانداز مثبت صادرات با بهبود روابط سیاسی
- افتخاری دیگر برای گروه تک ژن زیست، مهندس محمود مقتدایی تولیدکننده برتر زیست فناور شد
- درخشش دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، بانوی نخبه ایرانی، جایزه رانیا ۲۰۲۴ کنگره جهان اسلام در مالزی را بدست آورد
- اخبار صنایع غذایی جهان
- گزارش ماهنامه صنعت غذا از نشست کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در خصوص وضعیت صادرات صنایع غذایی در ایران
- مدیرعامل شرکت درین پودر”کالین” مطرح کرد: افت صادرات لبنیات در سال جاری
- آخرین وضعیت تولید خودرو توسط گروه شیرین عسل
- بومیسازی ماده اولیه تولید شیرخشک در کشور توسط شرکت صنایع شیر ایران
- کام «گلفود ۲۰۲۴» با محصولات «زرکام» شیرین شد
- پیش بینی حضور ۸۰۰ غرفه و ۴۰ هزار بازدیدکننده در نمایشگاه RosUpack روسیه / آغاز ۲۸مین نمایشگاه RosUpack از ۲۹ خرداد ۱۴۰۳
- در دیدار یونس ژائله با رئیسکل بیمه مرکزی ایران مطرح شد: بیمهها با الگوبرداری از کشورهای موفق به حوزه تجارت ورود کنند
- شکوفایی صنایع داخلی با واردات قانونی
- محمدعلی رضایی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران شد
- کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر …
برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.