اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتاهم اخبارصنعت و معدنصنعت ومعدنکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذایی

استان تهران رتبه نخست صدور نشان حلال در کشور را کسب کرد

اداره‌کل استاندارد استان تهران با صدور بیش از ۱۵۰ فقره صدور نشان حلال، موفق به کسب عنوان نخست در این زمینه در کشور شد.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)،از اداره‌کل استاندارد استان تهران، در پی تلاش‌های کارشناسان این اداره‌کل در راستای تحقق اهداف توسعه صنعت حلال، با صدور ۱۵۱ نشان حلال به فرآورده‌های غذایی در استان تهران، از سوی سازمان ملی استاندارد ایران مورد تقدیر قرار گرفت.

بر اساس تبصره ۲ بند ۱ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تنها مرجع رسمی صدور نشان حلال سازمان ملی استاندارد ایران است و صدور این نشان توسط سایر ارگان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی وجاهت قانونی ندارد.

همچنین، سازمان ملی استاندارد ایران در بسته تحولی خدمت در سال ۱۴۰۲، به‌منظور تسهیل در صدور نشان حلال برای واحدهای تولیدی صنعت غذا در کشور، مفادی را تدوین و به اداره‌های‌کل استانی ابلاغ کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا