اقتصاد و تجارتتجارتصادرات و واردات

به کدام کشورها رب گوجه صادر می‌کنیم؟

سید محمد میررضوی با بیان اینکه حدود ۱۸۰ واحد صنعتی عضو سندیکا هستند اما حدود ۲۸۰۰ واحد کنسروی در کشور فعال‌اند، گفت: سالانه حدود ۶۰۰ هزار تن رب گوجه تولید می‌شود که تقریباً ۴۰ تا ۵۰ درصد آن صادر و مابقی در کشور مصرف می‌شود.

به گفته وی، مهم‌ترین کشورهای هدف صادرات رب، آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و بیشتر عراق، ترکیه و افغانستان است. البته به اروپا و آمریکا هم رب صادر می‌شود، اما به دلیل مسائل تحریم مشکلاتی وجود دارد.

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه اگر تحریم نباشد محصولات کنسروی ایران می‌تواند حتی در اروپا و آمریکا هم رقابت کند، تصریح کرد: ایران به ویژه در حوزه کنسرو تن ماهی می‌تواند رقابت کند، چراکه ایران به دلیل کیفیت بالای این محصول، بهترین مشتری‌ها را دارد.

به گفته وی نوسان ارز هم بر صادرات تاثیر دارد و اگر نرخ افت پیدا کند، احتمالاً صادرات هم کاهش پیدا می‌کند./ ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا