اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتاهم اخباربازارتشکلهاکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذایی

رئیس اتاق اصناف ایران: واحدهای صنفی ارزیابی می شوند

مجتبی صفایی گفت: به زودی سامانه ای راه اندازی می شود که در آن مصرف کننده ها می توانند به رفتار فروشندگان امتیاز دهند.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد (تولید آنلاین)، مجتبی صفایی با بیان اینکه به زودی سامانه ای راه اندازی می شود که بر اساس آن عملا بازرسی فیزیکی از واحدهای صنفی کمرنگ شده و مشتری ها با مراجعه به این سامانه می توانند به نحوه برخورد فروشنده، انصاف یا گرانفروشی و … امتیازدهی کنند.

صفایی افزود: این سامانه از سامانه فروشگاهی جدا نیست بلکه در همان سامانه به عنوان یکی از فیلدهایش می‌نشیند و مصرف کننده درباره فروشنده امتیازدهی می‌کند این امتیازبندی برای نفرات بعدی که می خواهند از آن فروشگاه خرید کنند به نوعی اطلاع رسانی و نقشه راه است.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: در این سامانه‌ ما طرحی را پیش بینی کردیم که از اصناف با انصاف تجلیل بعمل آمده و نماد انصاف به آن افراد داده شود. 

آقای صفایی درباره تامین گوشت قرمز مورد نیاز بازار گفت: از هفته آینده با کمک وزارت جهادکشاورزی دستورالعملی را تنظیم و به سراسر کشور ابلاغ می‌کنیم و هر زمانی که وزارت جهادکشاورزی این آمادگی را داشته باشد تا بخشی را که در تفاهم نامه منعقد شده به اتاق‌های اصناف تفویض کند، از دو هفته آینده بازاررسانی گوشت قرمز انجام شده و نیاز داخلی را تامین می کنیم./صداوسیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا