اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتاهم اخبارتجارتتشکلهاتغذیهتولید+شرکتهاصادرات و وارداتصادرات و وارداتنمایشگاه و رویدادتجاریهمایش و نمایشگاهویدئوچند رسانه ایکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذاییگفتگو و مصاحبه

عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت در گفت‌وگو با تولید و اقتصاد: آمار بالای ضایعات در صنعت غذا+ویدیو

شهریار دبیران گفت: تولیدکنندگان هرچه بیشتر در حوزه افزایش کیفیت فعالیت کنند باعث کاهش در میزان درصد ضایعات شده؛ که با رعایت این امر در خیلی از موارد حتی نیازبه افزایش تولید نیست و با کنترل و کاهش میزان ضایعات میتوان به میزان تولیدی مدنظر رسید.

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد (تولید آنلاین)، در حاشیه همایش روز ملی کیفیت دکتر شهریار دبیریان عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت در مورد شکل گیری و فعالیت‌های این انجمن به خبرنگار ما گفت: بیش از سی سال از تاریخ تاسیس انجمن مدیرییت کیفیت می‌گذرد؛ از کارهای مهم این انجمن می توان به جایزه ملی کیفیت با مدل آی ان کیو ای و سابقه ۱۶ ساله آن اشاره کرد؛ همچنین کارگروه های تخصصی زیادی در انجمن مدیریت کیفیت فعالیت می کنند که از جمله می توان به کارگروه صنایع غذایی اشاره کرد که در آن تمام مشکلاتی که کارخانه‌ها در مسائل فناوری و تولید محصولات جدید پیشرو دارند با دعوت ازسازمان های نظارتی مثل استاندارد ،اداره غذا و دارو و سازمان دامپزشکی مطرح میشوند.


او افزود:از دیگرفعالیت های این انجمن رونمایی از مدل ارزیابی سام است که به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین مدل‌های ارزیابی بلوغ مدیریتی و ابزاری برای کمک به انتخاب راهبردهای مناسب برای دستیابی به موفقیت پایدار سازمان‌هاست که در آن به جای کیفیت محصول، کیفیت سازمان مربوطه مورد ارزیابی قرار می گیرد که امیدواریم شرکت ها بوسیله این سامانه بتوانند عملکرد خود را محک بزنند.


دبیریان در خصوص کیفیت محصولات لبنی و بحث موفقیت پایدار این صنعت گفت: محصولات لبنی تولیدی در کشور دارای کیفیت مناسبی هستند و صادرات این محصولات به کشورهای اوراسیا ،روسیه و چند کشور اروپایی با وجود مشکلات و تحریم ها نشان دهنده کیفیت مناسب این محصولات است همچنین ارزیابی های و جوایز کیفیتی نیز شرکت ها را مجاب به قدم برداشتن در خصوص بحث موفقیت پایدار و افزایش کیفیت محصولات تولیدی خود کرده است.

وی در خصوص برگزاری دوره های استاندارد و کیفیت در بخش صنایع غذایی عنوان کرد:این دوره ها همچنان برگزار میشوند که یکی از آنها بحث کاهش ضایعات در صنعت غذاست که در دنیا و در ایران آمار بالا و قابل توجهی دارد و نکته مهم این بحث این است که تولیدکنندگان هرچه بیشتر در حوزه افزایش کیفیت فعالیت کنند باعث کاهش در میزان درصد ضایعات شده؛ که با رعایت این امر در خیلی از موارد حتی نیازبه افزایش تولید نیست و با کنترل و کاهش میزان ضایعات میتوان به میزان تولیدی مدنظر رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا