اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتاهم اخبارتجارتتشکلهاتولید+شرکتهاصادرات و وارداتصادرات و وارداتکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذایی

شماره ۱۶۷ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد (تولید آنلاین)، در این شماره می خوانیم:

  • سرمقاله – چالش در اتاق بازرگانی
  • همایش روز ملی کیفیت برگزار شد
  • دکتر مرتضی سلطانی رئیس هیات مدیره کانون عالی کارفرمایی شد
  • مدیرعامل شرکت ویلوپروتئین پارس: کاهــش محســوس صــادرات کنســرو ماهــی تـــن
  • مدیرعامل شرکت توسعه تجارت آرارات «رزوتی» خواستار شد: حذف قوانین و مقررات زائد، وقت گیر و بدون اثربخشی
  • امیررضا ثابت پی ”مدیرعامل گروه صنایع غذایی نامی نو”:بازگشت ارز حاصل از صادرات از ۶ ماه به یک سال افزایش یابد
  • رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی: زیرساخت مالی برای صادرات مهیا نیست
  • اعضای جدید هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی انتخاب شدند
  • عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت: آمار بالای ضایعات در صنعت غذا
  • وزیر جهاد کشاورزی: صنایع تبدیلی و تکمیلی تولید ثروت می کند
  •  حضور دو باشگاه برتر ایرانی در رویداد بین‌المللی یونسکو در کره‌جنوبی
  • قائم مقام گروه صنایع لبنی رامک خواستار شد؛ حذف یا اصلاح پیمان سپاری ارزی برای توسعه صادرات غیرنفتی
  • مدیرعامل کشت و صنعت قارچ پارس شهریار؛ ایجاد محدودیت ها برای کنترل نرخ ارز، باعث ایجاد تورم، رانت و نوسانات بیشتر می‌شود
  • حضور موفق گروه زر در نمایشگاه بین‌المللی گلفود
  • آیین نکوداشت یونس ژائله، کارآفرین و بنیانگذار هلدینگ شیرین عسل برگزار شد
  • اخبار صنایع غذایی جهان
  • رئیس سندیکای کنسرو ایران: فروش ماهی تن صید داخل ۳۰ درصد گران‌تر از قیمت جهانی/ لزوم تسهیل واردات برای تنظیم بازار تن ماهی
  • آرش سلطانی نماینده صنعت غذا در اتاق ایران و آلمان
  • رئیس هیات‌مدیره انجمن صنایع غذایی مطرح کرد؛ نیازمند سازمان یا وزارتخانه‌ غذا هستیم/ ضرورت نظارت پس از عرضه مواد غذایی
  • دبیر فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایران: امیدواریم کمیسیون «صنایع غذایی اتاق ایران» منافع تولیدکنندگان را در نظر بگیرد
  • گلرنگ با «اُفود» به رقابت با اسنپ‌فود می‌رود
  • ۳ مدرسه طبیعت در روستاهای استان مرکزی افتتاح شد
  • تصمیم‌گیری در سازمان دامپزشکی کشور با مشورت تشکل‌ها خواهد بود
  • دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران: تلاش برای ایجاد تغییر در فهرست کالاهای آسیب‌رسان
  • دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت کشور: حکم وزارت جهاد در توقف قطعه بندی مرغ در کارخانجات، سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد
  • توسعه پایدار با رونق شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پروتئین طعم‌دار به سبد محصولات بهپاک اضافه می‌شود
  • گروه صنعتی نان سحر به عنوان واحد تولیدی نمونه استاندارد استان تهران معرفی شد
  • کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت

و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر …

برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا