اخباربرگزیدهاقتصاداقتصاد و تجارتتجارتتولید+صنعت و معدنصنعت ومعدنمجله کارآفرینی و صنعت غذاکشاورزی و صنایع غذاییکشاورزی وصنایع غذایی

شماره ۱۷۱ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد

 به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولید و اقتصاد)،  در این شماره می خوانیم:

  • سرمقاله – نقش نمایندگان مجلس در حمایت از تولید و صنعت
  • دکتر فرهاد سحرخیز، رئیس هیئت مدیره گروه سحرخیز، شخصیـت سال صنعت غذا در سال ۱۴۰۲ شد
  • مجید راهب، محمداسماعیل قدس و رسول بیوک نشان امین الضرب دریافت کردند
  • رئیس هیئت مدیره شرکت سبزی ایران(سبزان): چشم‌انداز مثبت صادرات با بهبود روابط سیاسی
  • افتخاری دیگر برای گروه تک ژن زیست، مهندس محمود مقتدایی تولیدکننده برتر زیست فناور شد
  • درخشش دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، بانوی نخبه ایرانی، جایزه رانیا ۲۰۲۴ کنگره جهان اسلام در مالزی را بدست آورد
  • اخبار صنایع غذایی جهان
  • گزارش ماهنامه صنعت غذا از نشست کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در خصوص وضعیت صادرات صنایع غذایی در ایران
  • مدیرعامل شرکت درین پودر”کالین” مطرح کرد: افت صادرات لبنیات در سال جاری
  • آخرین وضعیت تولید خودرو توسط گروه شیرین عسل
  • بومی‌سازی ماده اولیه تولید شیرخشک در کشور توسط شرکت صنایع شیر ایران
  • کام «گلفود ۲۰۲۴» با محصولات «زرکام» شیرین شد
  • پیش بینی حضور ۸۰۰ غرفه و ۴۰ هزار بازدیدکننده در نمایشگاه RosUpack روسیه / آغاز ۲۸مین نمایشگاه RosUpack از ۲۹ خرداد ۱۴۰۳
  • در دیدار یونس ژائله با رئیس‌کل بیمه مرکزی ایران مطرح شد: بیمه‌ها با الگوبرداری از کشورهای موفق به حوزه تجارت ورود کنند
  • شکوفایی صنایع داخلی با واردات قانونی
  • محمدعلی رضایی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران شد
  • کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت

و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر …

برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا